• Ingyenes szállítás

Nagymama, mesélj!

A Nagymama, mesélj! című könyv olyan egyedi ajándéktárgy, ami minden nagymamának mosolyt csal az arcára. Egy szabadon kitölthető könyv, amelybe a gyermekkorától a jelenig feljegyezheti az emlékeit. A nagymama egyedül vagy a Ti segítségetekkel tölti ki a könyvet, eközben pedig számos, gondosan kiválasztott kérdésre ad választ. Így egy olyan krónika születik, amely felbecsülhetetlen értékű lesz az egész család számára.

A könyvbe lejjebb, a RÉSZLETEK részben lapozhatsz bele.

-20%
7 992,00 HUF Adóval együtt
9 990,00 HUF
 (23 Vélemény(ek)) 
Mennyiség

A gondosan kiválasztott kérdések segítségével a nagymama gyermekkorától a jelenig rögzítheti az életútját. Hogy csak néhány példát említsünk: mi szeretett volna lenni, amikor kicsi volt, milyenek voltak a szülei és nagyszülei, hol játszott, hol és mikor ismerte meg a nagypapát – a férjét –, mit éltek át együtt, hogyan látta a történelmi eseményeket, mi változott szerinte manapság a fiatalkorához képest...

A könyv a kitöltés során kellemes szórakozássá válik. Így egy olyan személyes krónika születik, amely felbecsülhetetlen értékű lesz az egész család számára. A 25x30 cm-es formátum, a kemény kötés, a magasabb grammszámú papír és az erős kötés garantálja a könyv tartósságát, könnyű kitölthetőségét és a kellemes lapozgatást a jövőben is.

A könyvben illusztrációk és archív fényképek is találhatóak, amelyek segítenek feleleveníteni az emlékeket. A könyvben a saját fényképek hozzáadására is van hely.

A „Nagymama, mesélj!” kedves tárgy, amivel kifejezheted, hogy érdekel téged a nagymamád élete. A könyv kitöltése szórakoztató időtöltés a nagymamának, kitöltve pedig kincs az egész családotoknak.

Keménykötésű: 132 oldal

20
1708 Elemek

Vélemények

Értékelés 

2021-08-05

Kedves meglepetés és öröm

Szeretném megköszönni ezt a könyves ötletet és a megvalósítását!
Az ajándék l nagyon tetszett, és a nagymama megígérte, hogy a születésnapomig ki fogja tölteni.
Kíváncsian várom és örülök, hogy őt örömmel tölti el az írás.

Értékelés 

2021-05-25

Születésnapi ajándék

Anyukám (ötszörös nagymama) állandóan gyűjtögeti az iratokat, régi fényképeket és képeslapokat. Olyan „emlékgyűjtögető”. Születésnapjára ezt a krónikát adtam neki ajándékba, aminek nagyon megörült. Azonnal elkezdett válogatni, mi mindent ragaszt és ír bele.

Értékelés 

2021-04-18

Igazi érték

Én is és szüleim is kaptunk ilyen könyvet. Igényes, szép munka eredménye. Szívesen írunk a könyve minden emléket ami eszünkbe jut. Reméljük, hogy unokák, dédunokák szívesen olvasgatják majd történeteinket.
Csak gratulálni tudok azoknak, akik ezt a könyvet elkészítették számunkra!
Ajánlani tudom mindenkinek, mert csodaszép ajándék. ❤️

Értékelés 

2021-03-19

A legjobb ajándék

Ez a csodálatos album nem csak igényes, és eredeti, de nagyon nagy örömet okoz a nagymamán kívül azoknak is, akik majd elolvashatják! Hozzáad a könyv értékéhez, hogy édesanyám a visszaemlékezésbe be tudta vonni a messze lakó testvéreit, és rengeteg meghitt beszélgetésben lehet részünk már a kitöltés közben is! Mindenkinek ajánlom!!

Értékelés 

2021-03-08

Szuper ötlet

Ez az emlékkönyv egy szuper ötlet. Megvettem a nagyinak a születésnapjára és nagyon tetszett neki! És most állandóan ezt töltögeti, és semmi másra nincs ideje.

Értékelés 

2021-02-15

Testre szabott ajándék

Édesanyám pedagógus, és az írás és a mesélés volt mindig is a hobbija. Ez a könyv tehát olyan ajándék, amit élvezni fog, miközben én kissé önzőn örülök annak, ha majd kitöltve visszakapom. Nálunk otthon sokat beszélgettünk a családi történetekről, de ahogy belelapoztam a könyvbe és véletlenszerűen elolvastam a kérdéseket, biztosan megtudok olyan dolgokat is, amikről eddig fogalmam sem volt.

Értékelés 

2021-01-28

Fantasztikus

Úgy van, ahogy előttem írták:) Mesésen szép, igényes, minden benne van, ami fontos, amit meg KELL tudni a Nagymamától!! Egy ideje azon gondolkoztam, hogy írathatnám le anyósommal (76 éves) a családi emlékeket, hogy a 6 éves lányom tudjon dolgokat. Köszönöm, hogy ebben a könyvben megtaláltam, amire gondoltam! A nagylányom is rendelni fog mindkettőből az apai nagyszülei részére. Kíváncsiak leszünk a hatásra, hogy fogadják!

Értékelés 

2021-01-25

Dicséret

A „Nagymama, mesélj” könyvvel nagyon meg vagyok elégedve. A könyv áttekinthető, szép illusztrációkat tartalmaz és bőven van hely a fényképeknek is. Kiválóan vezet, hogy a család történetét megírjuk.

Értékelés 

2021-01-11

Kitűnő ötlet és kiváló megvalósítás

Az album-könyvet a családtól kaptam Karácsonyra.
Meghatott!
Kitűnő ötlet, átgondolt, vicces, figyelmes, okos kivitelezés sok-sok illusztrációval és fényképpel.

Értékelés 

2020-12-17

Nagyon szuper!

Megrendeltem tegnap, ki is fizettem kártyával és ma már meg is kaptam a "Nagymama, mesélj!" könyvet. Nagyon rugalmas a szállítás még így karácsony előtt is. Sok hely van benne kifejtenie a maminak az élményeit, valamint strapabíró a borító és a papír minősége is. Szerintem sok lapozgatást kibír a könyv!

Értékelés 

2020-12-17

Eredeti ajándék

Végre valamilyen eredeti ajándék a nagyinak! Idén már komolyan nem tudtam, mit vegyek neki. Ez a könyv biztosan tetszeni fog!

Értékelés 

2020-12-11

Imádni fogjuk!

Gondoltam, hogy szép és igényes lesz, jópár véleményt elolvastam....de felülmúlta minden elképzelésemet. Jó nagyméretű, elfér benne minden és ha bővebb a mondanivaló, kreatívan áthidalható...nagyon jó döntés volt a megvétele....és csak ajánlani tudom mindenkinek, egy örök emlék lesz unokának, szülőnek, nagyszülőknek. Már most boldog vagyok!

Értékelés 

2020-12-11

Igényes , szép könyv !

Nagyon szépen kidolgozott, minőségi könyv . Csak ajánlani tudom ! Két nap alatt megérkezett és odafigyeltek a sérülésmentes csomagolásra is. Remek ajándék és olyan dolgokat is megtudhat az ember amik mindig is érdekelték a szüleivel, nagyszüleivel kapcsolatban , de valahogy mégsem kérdeztük meg soha vagy nem beszélgettün ilyenekről. Igazi hiánypótló könyv, alig várom , hogy átadhassuk nagyinak.

Értékelés 

2020-12-10

Eredeti

Ezt a krónikát nagyon eredeti ötletnek találom. A lapok stabilak és jól lehet rájuk írni, a kérdések érzéssel és tárgyilagosan megfogalmazottak, a kötés kiváló és strapabíró. Elég hely jut a fényképek beragasztására is. Nagyszerű ajándék a nagymamának!Ezt a krónikát nagyon eredeti ötletnek találom. A lapok stabilak és jól lehet rájuk írni, a kérdések érzéssel és tárgyilagosan megfogalmazottak, a kötés kiváló és strapabíró. Elég hely jut a fényképek beragasztására is. Nagyszerű ajándék a nagymamának!

Értékelés 

2020-12-09

Nagymama mesélj

Nagyon gyorsan megérkezett. A könyv szép kivitelezésű, tetszik a témakörök tagolàsa. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki szeretné csalàdja emlékeit megőrizni!

Értékelés 

2020-12-03

Szép karácsonyi ajándék

Ma a postás meghozta a könyvet és igazán gyönyörű! Örülök, hogy a nagymamának szép ajándékot tudok tenni a karácsonyfa alá, de annak is, hogy később elolvashatom a nagymamám emlékezéseit :-)

Értékelés 

2020-12-01

Nagyon igényes

Nagyon igényes kivitelezésű könyv. A 18 éves lányomnak annyira tetszett, hogy meg is jegyezte, szívesen kitöltene idős korában ő is egy ilyen szép könyvet. Ezzel nincs egyedül.???? Az egész család számára csodálatos ajándék!

Értékelés 

2020-11-22

Eszmei érték, mely felbecsülhetetlen

Világ életemben kerestem azokat az ajándékokat, melyek eszmei értékűek és ezáltal felbecsülhetetlenek. Ebben a rohanó világban sokszor már későn jövünk rá arra, mennyi mindent nem tudunk szeretteink múltjáról, fiatalkoráról.
Ez a könyv nagyon igényes, gyönyörű ajándék lesz mind édesanyámnak, mind édesapámnak kisfiam nevében.
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Remélem olyannyira fogja a kisfiam is idővel becsben tartani ezeket a könyveket, mint én.

Értékelés 

2020-11-18

Szuper ajándék

Nagyon szuper minőségű könyv. Megéri minden forintját! 1 nap alatt kiszállították! Nagyon hálás vagyok, szuper karácsonyi ajándék lesz (:

Értékelés 

2020-11-09

Kiváló

Ez a könyv kivételes, kiváló, nagyszerű! Egy igazi kincs az ajándékok között.

Értékelés 

2020-10-23

A nagymama fellelkesült

A könyven nekem nagyon tetszettek, de egy ideig féltem, hogy a nagyi majd nem akarja kitölteni ezeket. Tévedtem, a nagyi lelkes izgalommal fogadta az ajándékkönyvet. Azonnal belekezdett a visszaemlékezésbe. Kíváncsi vagyok, milyen gyönyörű könyvet hoz létre belőle a végén.

Értékelés 

2020-10-22

A legjobb emlékkönyvek

A Nagymama mesélj! és a Nagypapa mesélj! c. könyveket is megvásároltam. Mindkettő gyönyörű, kitöltés után örök emlék marad a családnak. Megérték az árukat, tartalmasak, kemény fedeles, minőségi papírból készült kötetek, a nagymama már meg is kezdte a kitöltést:). Köszönjük szépen a Familiumnak!

Értékelés 

2020-10-19

Ajánlom

A könyvet szívből ajánlhatom mindenkinek, aki szereti a nagyszüleit és érdeklődik a család történetei iránt. Valóban szép ajándék, ami nem csak a megajándékozottat, de az ajándékozót is örömmel tölti el. Maga a könyv borítója is gyönyörű, tehát szinte ékszerként tűnik majd ki a könyvespolcon.

Írj véleményt

Nagymama, mesélj!

A Nagymama, mesélj! című könyv olyan egyedi ajándéktárgy, ami minden nagymamának mosolyt csal az arcára. Egy szabadon kitölthető könyv, amelybe a gyermekkorától a jelenig feljegyezheti az emlékeit. A nagymama egyedül vagy a Ti segítségetekkel tölti ki a könyvet, eközben pedig számos, gondosan kiválasztott kérdésre ad választ. Így egy olyan krónika születik, amely felbecsülhetetlen értékű lesz az egész család számára.

A könyvbe lejjebb, a RÉSZLETEK részben lapozhatsz bele.

Írj véleményt

Az e-mail-cím nem az értékelés része, nem lesz nyilvános a weboldalon.