• Ingyenes szállítás

Nagymama, mesélj!

A Nagymama, mesélj! című könyv olyan egyedi ajándéktárgy, ami minden nagymamának mosolyt csal az arcára. Egy szabadon kitölthető könyv, amelybe a gyermekkorától a jelenig feljegyezheti az emlékeit. A nagymama egyedül vagy a Ti segítségetekkel tölti ki a könyvet, eközben pedig számos, gondosan kiválasztott kérdésre ad választ. Így egy olyan krónika születik, amely felbecsülhetetlen értékű lesz az egész család számára.

A könyvbe lejjebb, a RÉSZLETEK részben lapozhatsz bele.

Kattintson ide, és vásárolja meg egyszerre a Nagymama, mesélj! és a Nagypapa, mesélj! című könyvet!

-20%
7 992,00 HUF Adóval együtt
9 990,00 HUF
 (26 Vélemény(ek)) 
Mennyiség

A gondosan kiválasztott kérdések segítségével a nagymama gyermekkorától a jelenig rögzítheti az életútját. Hogy csak néhány példát említsünk: mi szeretett volna lenni, amikor kicsi volt, milyenek voltak a szülei és nagyszülei, hol játszott, hol és mikor ismerte meg a nagypapát – a férjét –, mit éltek át együtt, hogyan látta a történelmi eseményeket, mi változott szerinte manapság a fiatalkorához képest...

A könyv a kitöltés során kellemes szórakozássá válik. Így egy olyan személyes krónika születik, amely felbecsülhetetlen értékű lesz az egész család számára. A 25x30 cm-es formátum, a kemény kötés, a magasabb grammszámú papír és az erős kötés garantálja a könyv tartósságát, könnyű kitölthetőségét és a kellemes lapozgatást a jövőben is.

A könyvben illusztrációk és archív fényképek is találhatóak, amelyek segítenek feleleveníteni az emlékeket. A könyvben a saját fényképek hozzáadására is van hely.

A „Nagymama, mesélj!” kedves tárgy, amivel kifejezheted, hogy érdekel téged a nagymamád élete. A könyv kitöltése szórakoztató időtöltés a nagymamának, kitöltve pedig kincs az egész családotoknak.

Keménykötésű: 132 oldal

20
3909 Elemek

Vélemények

Értékelés 

2021-11-25

Érzéssel megfogalmazva

A könyvben rengeteg érzéssel feltett kérdés található, amelyek olyan témákat is felhoznak, amelyekről otthon soha nem beszéltünk. Mivel a nagymama kora már előrehaladott, a kitöltéssel segítek neki én is és a lányom is. Csodálatos az így eltöltött idő, és a nagyi olyan bőbeszédűen mesél, hogy minden bele sem fér a könyvbe – közben olyan dolgokat tudok meg, amiről előtte soha nem is hallottam. Ezt az ajándékot csak ajánlani tudom!

Értékelés 

2021-11-10

Egy első osztályú könyv!

Ennek a könyvnek a nagyi annyira megörült, hogy potyogtak a könnyei, és már a lapozáskor sok választ adott a feltett kérdésekre. Nagyon szép ötlet és nagyszerű megvalósítás!

Értékelés 

2021-10-22

Dicséret

Ma reggel kaptam kézhez a könyvet és szeretném megosztani a lelkesedésem. A könyv több szempontból is túlszárnyalta az elvárásaimat. Nemcsak azért, mert sokkal nagyobb méretű, mint ahogy elképzeltem, de rengeteg hely van fényképek beragasztására is, és olyan kérdések találhatók benne, amelyek eszembe sem jutottak volna. Nagyon örülök, hogy rábukkantam!

Értékelés 

2021-08-05

Kedves meglepetés és öröm

Szeretném megköszönni ezt a könyves ötletet és a megvalósítását!
Az ajándék l nagyon tetszett, és a nagymama megígérte, hogy a születésnapomig ki fogja tölteni.
Kíváncsian várom és örülök, hogy őt örömmel tölti el az írás.

Értékelés 

2021-05-25

Születésnapi ajándék

Anyukám (ötszörös nagymama) állandóan gyűjtögeti az iratokat, régi fényképeket és képeslapokat. Olyan „emlékgyűjtögető”. Születésnapjára ezt a krónikát adtam neki ajándékba, aminek nagyon megörült. Azonnal elkezdett válogatni, mi mindent ragaszt és ír bele.

Értékelés 

2021-04-18

Igazi érték

Én is és szüleim is kaptunk ilyen könyvet. Igényes, szép munka eredménye. Szívesen írunk a könyve minden emléket ami eszünkbe jut. Reméljük, hogy unokák, dédunokák szívesen olvasgatják majd történeteinket.
Csak gratulálni tudok azoknak, akik ezt a könyvet elkészítették számunkra!
Ajánlani tudom mindenkinek, mert csodaszép ajándék. ❤️

Értékelés 

2021-03-19

A legjobb ajándék

Ez a csodálatos album nem csak igényes, és eredeti, de nagyon nagy örömet okoz a nagymamán kívül azoknak is, akik majd elolvashatják! Hozzáad a könyv értékéhez, hogy édesanyám a visszaemlékezésbe be tudta vonni a messze lakó testvéreit, és rengeteg meghitt beszélgetésben lehet részünk már a kitöltés közben is! Mindenkinek ajánlom!!

Értékelés 

2021-03-08

Szuper ötlet

Ez az emlékkönyv egy szuper ötlet. Megvettem a nagyinak a születésnapjára és nagyon tetszett neki! És most állandóan ezt töltögeti, és semmi másra nincs ideje.

Értékelés 

2021-02-15

Testre szabott ajándék

Édesanyám pedagógus, és az írás és a mesélés volt mindig is a hobbija. Ez a könyv tehát olyan ajándék, amit élvezni fog, miközben én kissé önzőn örülök annak, ha majd kitöltve visszakapom. Nálunk otthon sokat beszélgettünk a családi történetekről, de ahogy belelapoztam a könyvbe és véletlenszerűen elolvastam a kérdéseket, biztosan megtudok olyan dolgokat is, amikről eddig fogalmam sem volt.

Értékelés 

2021-01-28

Fantasztikus

Úgy van, ahogy előttem írták:) Mesésen szép, igényes, minden benne van, ami fontos, amit meg KELL tudni a Nagymamától!! Egy ideje azon gondolkoztam, hogy írathatnám le anyósommal (76 éves) a családi emlékeket, hogy a 6 éves lányom tudjon dolgokat. Köszönöm, hogy ebben a könyvben megtaláltam, amire gondoltam! A nagylányom is rendelni fog mindkettőből az apai nagyszülei részére. Kíváncsiak leszünk a hatásra, hogy fogadják!

Értékelés 

2021-01-25

Dicséret

A „Nagymama, mesélj” könyvvel nagyon meg vagyok elégedve. A könyv áttekinthető, szép illusztrációkat tartalmaz és bőven van hely a fényképeknek is. Kiválóan vezet, hogy a család történetét megírjuk.

Értékelés 

2021-01-11

Kitűnő ötlet és kiváló megvalósítás

Az album-könyvet a családtól kaptam Karácsonyra.
Meghatott!
Kitűnő ötlet, átgondolt, vicces, figyelmes, okos kivitelezés sok-sok illusztrációval és fényképpel.

Értékelés 

2020-12-17

Nagyon szuper!

Megrendeltem tegnap, ki is fizettem kártyával és ma már meg is kaptam a "Nagymama, mesélj!" könyvet. Nagyon rugalmas a szállítás még így karácsony előtt is. Sok hely van benne kifejtenie a maminak az élményeit, valamint strapabíró a borító és a papír minősége is. Szerintem sok lapozgatást kibír a könyv!

Értékelés 

2020-12-17

Eredeti ajándék

Végre valamilyen eredeti ajándék a nagyinak! Idén már komolyan nem tudtam, mit vegyek neki. Ez a könyv biztosan tetszeni fog!

Értékelés 

2020-12-11

Imádni fogjuk!

Gondoltam, hogy szép és igényes lesz, jópár véleményt elolvastam....de felülmúlta minden elképzelésemet. Jó nagyméretű, elfér benne minden és ha bővebb a mondanivaló, kreatívan áthidalható...nagyon jó döntés volt a megvétele....és csak ajánlani tudom mindenkinek, egy örök emlék lesz unokának, szülőnek, nagyszülőknek. Már most boldog vagyok!

Értékelés 

2020-12-11

Igényes , szép könyv !

Nagyon szépen kidolgozott, minőségi könyv . Csak ajánlani tudom ! Két nap alatt megérkezett és odafigyeltek a sérülésmentes csomagolásra is. Remek ajándék és olyan dolgokat is megtudhat az ember amik mindig is érdekelték a szüleivel, nagyszüleivel kapcsolatban , de valahogy mégsem kérdeztük meg soha vagy nem beszélgettün ilyenekről. Igazi hiánypótló könyv, alig várom , hogy átadhassuk nagyinak.

Értékelés 

2020-12-10

Eredeti

Ezt a krónikát nagyon eredeti ötletnek találom. A lapok stabilak és jól lehet rájuk írni, a kérdések érzéssel és tárgyilagosan megfogalmazottak, a kötés kiváló és strapabíró. Elég hely jut a fényképek beragasztására is. Nagyszerű ajándék a nagymamának!Ezt a krónikát nagyon eredeti ötletnek találom. A lapok stabilak és jól lehet rájuk írni, a kérdések érzéssel és tárgyilagosan megfogalmazottak, a kötés kiváló és strapabíró. Elég hely jut a fényképek beragasztására is. Nagyszerű ajándék a nagymamának!

Értékelés 

2020-12-09

Nagymama mesélj

Nagyon gyorsan megérkezett. A könyv szép kivitelezésű, tetszik a témakörök tagolàsa. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki szeretné csalàdja emlékeit megőrizni!

Értékelés 

2020-12-03

Szép karácsonyi ajándék

Ma a postás meghozta a könyvet és igazán gyönyörű! Örülök, hogy a nagymamának szép ajándékot tudok tenni a karácsonyfa alá, de annak is, hogy később elolvashatom a nagymamám emlékezéseit :-)

Értékelés 

2020-12-01

Nagyon igényes

Nagyon igényes kivitelezésű könyv. A 18 éves lányomnak annyira tetszett, hogy meg is jegyezte, szívesen kitöltene idős korában ő is egy ilyen szép könyvet. Ezzel nincs egyedül.???? Az egész család számára csodálatos ajándék!

Értékelés 

2020-11-22

Eszmei érték, mely felbecsülhetetlen

Világ életemben kerestem azokat az ajándékokat, melyek eszmei értékűek és ezáltal felbecsülhetetlenek. Ebben a rohanó világban sokszor már későn jövünk rá arra, mennyi mindent nem tudunk szeretteink múltjáról, fiatalkoráról.
Ez a könyv nagyon igényes, gyönyörű ajándék lesz mind édesanyámnak, mind édesapámnak kisfiam nevében.
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Remélem olyannyira fogja a kisfiam is idővel becsben tartani ezeket a könyveket, mint én.

Értékelés 

2020-11-18

Szuper ajándék

Nagyon szuper minőségű könyv. Megéri minden forintját! 1 nap alatt kiszállították! Nagyon hálás vagyok, szuper karácsonyi ajándék lesz (:

Értékelés 

2020-11-09

Kiváló

Ez a könyv kivételes, kiváló, nagyszerű! Egy igazi kincs az ajándékok között.

Értékelés 

2020-10-23

A nagymama fellelkesült

A könyven nekem nagyon tetszettek, de egy ideig féltem, hogy a nagyi majd nem akarja kitölteni ezeket. Tévedtem, a nagyi lelkes izgalommal fogadta az ajándékkönyvet. Azonnal belekezdett a visszaemlékezésbe. Kíváncsi vagyok, milyen gyönyörű könyvet hoz létre belőle a végén.

Értékelés 

2020-10-22

A legjobb emlékkönyvek

A Nagymama mesélj! és a Nagypapa mesélj! c. könyveket is megvásároltam. Mindkettő gyönyörű, kitöltés után örök emlék marad a családnak. Megérték az árukat, tartalmasak, kemény fedeles, minőségi papírból készült kötetek, a nagymama már meg is kezdte a kitöltést:). Köszönjük szépen a Familiumnak!

Értékelés 

2020-10-19

Ajánlom

A könyvet szívből ajánlhatom mindenkinek, aki szereti a nagyszüleit és érdeklődik a család történetei iránt. Valóban szép ajándék, ami nem csak a megajándékozottat, de az ajándékozót is örömmel tölti el. Maga a könyv borítója is gyönyörű, tehát szinte ékszerként tűnik majd ki a könyvespolcon.

Írj véleményt

Nagymama, mesélj!

A Nagymama, mesélj! című könyv olyan egyedi ajándéktárgy, ami minden nagymamának mosolyt csal az arcára. Egy szabadon kitölthető könyv, amelybe a gyermekkorától a jelenig feljegyezheti az emlékeit. A nagymama egyedül vagy a Ti segítségetekkel tölti ki a könyvet, eközben pedig számos, gondosan kiválasztott kérdésre ad választ. Így egy olyan krónika születik, amely felbecsülhetetlen értékű lesz az egész család számára.

A könyvbe lejjebb, a RÉSZLETEK részben lapozhatsz bele.

Kattintson ide, és vásárolja meg egyszerre a Nagymama, mesélj! és a Nagypapa, mesélj! című könyvet!

Írj véleményt

Az e-mail-cím nem az értékelés része, nem lesz nyilvános a weboldalon.