• Ingyenes szállítás

Nagypapa, mesélj!

A „Nagypapa, mesélj!” című könyv egyedi ajándéktárgy minden nagypapa számára. A gondosan kiválasztott kérdések segítségével a nagypapa gyermekkorától a jelenig rögzítheti az életútját.  A könyv kitöltése szórakoztató és hasznos időtöltés a nagypapának, kitöltve pedig értékes kincs az egész családotoknak.

Lapozzon bele a könyvbe lejjebb, a RÉSZLETEK részben!

-20%
7 992,00 HUF Adóval együtt
9 990,00 HUF
 (18 Vélemény(ek)) 
Mennyiség

A visszaemlékezés és a könyv kitöltése kellemes időtöltés a nagypapának. Így egy olyan személyes krónika születik, amely felbecsülhetetlen értékű lesz az egész család számára. A 25x30 cm-es formátum, a kemény kötés, a magasabb grammszámú papír és az erős kötés garantálja a könyv tartósságát, könnyű kitölthetőségét és a kellemes lapozgatást a jövőben is.

A könyvben illusztrációk és archív fényképek is találhatóak, amelyek segítenek feleleveníteni az emlékeket. A könyvben a saját fényképek hozzáadására is van hely.

A „Nagypapa, mesélj!” egy kedves tárgy, amivel kifejezheted, hogy érdekel téged a nagypapád élete. A könyv kitöltése szórakoztató időtöltés a nagypapának, kitöltve pedig kincs az egész családodnak.

 A „Nagypapa, mesélj!” egyedi ajándéktárgy minden nagypapa számára.

Keménykötésű: 132 oldal

21
3127 Elemek

Vélemények

Értékelés 

2021-12-21

Nagypapának

Gyors kiszállítás, fantasztikus könyv.
Alig várom, hogy a nagypapám meglássa és szorgosan töltögesse.
A kérdések pedig nagyon érdekesek, biztos sok történetre fény fog derülni.
Őszintén ajánlom mindenkinek.

Értékelés 

2021-12-08

Idén az apósomnak

Tavaly a „Nagymama, mesélj“ könyvet megvettük az anyósomnak, idén a karácsonyfa alatt apósom könyve lesz. Irigykedett a feleségére, de most már nem lesz miért 
Nagyon jó ötlet és szép könyv!

Értékelés 

2021-11-18

Kiváló ajándék

Szép ajándék a nagypapának és az unokáinak, a fiaimnak. Már most örülök, ahogy majd olvassák, mit élt át a nagyapjuk, mit akart elérni, stb.

Értékelés 

2021-11-01

Nagypapa könyv

Nagyon szeretem, amikor nagypapám történeteket mesél, és ennek a könyvnek köszönhetően a következő nemzedék is olvashatja majd ezeket  nagyszerű ötlet, köszönet az írónőnek.

Értékelés 

2021-10-15

Nagypapának

Az ajándékot a családdal együtt vettem meg az apukámnak, és igazi örömöt szereztünk neki! Már nem nagyon tud írni, de naponta új történeteket diktál nekem, amit becsületesen be is írok a könyvbe. Remélem, hogy ezzel az unokák megtalálják az utat a nagyapjukhoz és szép emlék lesz nekik.

Értékelés 

2021-06-16

Nagypapa

Gyerekeink mindig szívesen hallgatták a nagypapájukat és a történeteit. Most olyan kérdésekre is választ kaphatnak, amelyekről soha nem beszéltünk. Az idősebbik fiam segít a nagyapjának a könyv kitöltésében, és közben mindketten jól mulatnak. Az erre a könyvre költött pénz hihetetlenül jó befektetés volt!

Értékelés 

2021-05-20

Ajánlom mindenkinek!

Ajándék édesapámnak, aki betegsége miatt nem foglalkozhat kedvenc tevékenységeivel. Örülünk, hogy a könyv leköti őt és lehetővé teszi, hogy felidézze a régen átélt pillanatokat. Még a fényképek régen tervezett szétválogatásába is belefogott, mindegyiket feliratozza és új lendületet kapott.

Értékelés 

2021-04-12

Nagypapa,mesélj!

Mar egy ideje probaljuk a ferjemmel rászedni az edesapamat, hogy keszitsen egy csaladi emlekkonyvet. Nem nagyon akarodzott neki, mert nem tudta, hol kezdje és mennyit irjon. Ezt a konyvet teljesen veletlenul fedeztem fel es azonnal elkezdtem reménykedni, hogy ezzel apu „beindul” es elkezd irni. Mar kitoltotte az elso fejezetet, nehany papirral bovitve a konyvet, mert minden nem fert el benne. Ez az ajándék felbecsülhetetlen erteku.

Értékelés 

2021-03-03

Nagyapának jót tesz

A legnagyobb öröm számomra az, hogy a könyv kitölti nagyapa napjait. Mióta ismerem, mindig tett, vett és igyekezett hasznossá tenni magát. De most már nehezebben mozog és érezhető, hogy a semmittevés megviseli. A könyvet két hete kapta és látjuk, hogy csillog a szeme és alig várja, hogy a kitöltve megmutathassa nekünk.

Értékelés 

2021-01-25

Élmény

75 éves nagypapám kapta a könyvet. Már egy hónapja gyűjtögeti bele a képeket, piszkozatot ír minden kérdéshez és nagyon élvezi. Mindig is szeretett mesélni, de most olyan történeteket is megtudtunk róla, amiket eddig nem hallottunk. A legjobb választás volt neki ????

Értékelés 

2021-01-25

Teljes siker!

Nem voltunk benne biztosak, hogy fogadja a 81 éves nagypapa. A siker elsöprő! Karácsonykor megkapta, és egy hónap alatt készre megírta, fényképeket ragasztott bele, rajzolt is. Mi pedig boldogok vagyunk, micsoda kincs kerül így a birtokunkba!

Értékelés 

2021-01-13

Nagypapa öröme

Nagyapa karácsonyra kapta a könyvet és nagyon megörült neki! Tetszik az ötlet, hogy elődeink jegyezzék le az emlékeiket.

Értékelés 

2020-12-17

Ajándék

Szép ajándék a nagypapának. Visszaemlékszik a fiatalkorára és még le is jegyzi az élményeit!

Értékelés 

2020-12-15

Köszönet

Megfizethetetlen ajándék! Óriási megelégedés minden téren!

Értékelés 

2020-12-08

Karácsonyi ajándék!

A könyvet karácsonyi ajándéknak szánjuk és már alig várjuk, hogy a fa alá tehessük. Biztos vagyok benne, hogy a nagypapa örülni fog, mi pedig kíváncsian várjuk a történeteit.

Értékelés 

2020-11-30

Szép ajándék

Mindig nagyon nehéz olyan ajándékot venni a nagypapának, ami személyes is, és egyben kifejezi, mennyire szeretjük őt és érdeklődünk iránta. A „Nagypapa, mesélj” könyv pontosan ilyen. Köszönjük!

Értékelés 

2020-11-19

Gyönyörű dizájn

A könyv nagyon szép kivitelezésű és kiváló minőségű, nagyapáknak tökéletes karácsonyi ajándék!

Értékelés 

2020-10-22

Örök emlék

Szerintem csodás!
Igényes minőségű könyv, szép képekkel, jó témákkal. Fantasztikus ötlet, hogy egyedi, személyes. Bőséges, tartalmas időtöltésre ösztönzi a családokat. Már "üresen" is megható, szívet melengető. Megéri az árát! Mindenkinek szeretettel ajánlom! ❤️

Írj véleményt

Nagypapa, mesélj!

A „Nagypapa, mesélj!” című könyv egyedi ajándéktárgy minden nagypapa számára. A gondosan kiválasztott kérdések segítségével a nagypapa gyermekkorától a jelenig rögzítheti az életútját.  A könyv kitöltése szórakoztató és hasznos időtöltés a nagypapának, kitöltve pedig értékes kincs az egész családotoknak.

Lapozzon bele a könyvbe lejjebb, a RÉSZLETEK részben!

Írj véleményt

Az e-mail-cím nem az értékelés része, nem lesz nyilvános a weboldalon.